PREINSCRIPCIONS(CURS 2021-’22)

PORTES OBERTES curs 2021-22

 

Webinar de Portes Obertes (reproducció)

Visites al centre en GRUPS REDUÏTS

El passat dimecres 17 de febrer a les 18:30 es va fer la retransmissió del WEBINAR de Portes Obertes que va permetre presentar en directe el nostre centre i atendre les preguntes dels pares que es van connectar.

Podeu visualitzar tota la sessió des del següent enllaç si no vàreu poder connectar-vos en el seu moment
https://vimeo.com/513779873

Donada l’actual situació, i per tal de no arriscar innecessàriament, qui prefereixi fer la visita in situ ho podrà fer en grups limitats i a hores convingudes mantenint les condicions de seguretat establertes.

A tal efecte cal fer la reserva corresponent al formulari del següent enllaç
http://bit.ly/ils_formulari01

Orles Alumnat 2n BATX Curs 2019-’20

Us informem que ja podeu passar a buscar les orles del curs passat els qui vau cursar 2n de Batxillerat. Podeu recollir-les a partir de l’11 de novembre per la secretaria del Centre en horari de 8:30h a 14:30 hores.

Que haurem de portar a la motxilla…

A continuació us presentem la infografia de l’INS La Serreta “Que has de portar a la motxilla…” per a una tornada segura a l’institut. Us la podreu descarregar si feu click aquí: “Que has de portar a la motxilla…“

 

Formació en SVB i DEA, primers auxilis

Els alumnes de segon del CFPM Atenció a Persones en Situació de Dependència van realitzar ahir dilluns el curs de formació de Suport Vital Bàsic (SVB) i de Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) a les nostres instal·lacions.
En finalitzar la formació l’alumnat obtindrà un Certificat de Ressucitació… Llegeix més»