2n d’ESO segueix les petjades de “Don Quijote en Barcelona”

“Merece la pena meditarlo por si sabemos lo que soñamos o soñamos lo que sabemos; que no es más loco el que cree en su verdad que el que la niega aferrándose a la realidad. Poética semblanza de un sueño.”

Així, entre son i somni hem començat la nostra “andanza” per terres barcelonines com si fossim un grapat de “Don Quijotes i una mica també de “Sancho Panzas”. Tot caminant hem fet parada i fonda, i, entre somni i realitat, somiant aventures i aprenent realitats de Miguel de Cervantes. Després de tot el periple, hem tornat amb el cap ple de pirates, llibres de cavallers, batalles, galeres, bandits… I el llibre de “Don Quijote de la Mancha” dins el nostre cap i del nostre cor. Gràcies per venir i compartir.

 

1 comentari

  1. Carmen

    Ha estat una sortida molt enriquidora i els nois i noies han gaudit. A més, han aprés passant-s’ho d’allò més bé!! Els dono les gràcies a tots per venir i compartir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>