INFORMACIÓ 3r TRIMESTRE: FAMÍLIES ESO i 1r BATXILLERAT

Benvolgudes famílies,

Esperem i desitgem que tots estigueu bé.

A continuació us escrivim per fer-vos arribar algunes informacions.

Com ja sabreu pels mitjans de comunicació, el Departament d’Educació dóna alguns criteris a les direccions dels centres per dur a terme l’avaluació dels vostres fills i filles i el seu seguiment al llarg del confinament. Aquesta informació la podeu consultar al següent link:

http://ensenyament.gencat.cat/ca/actualitat/nota-premsa/?id=384278

Després d’això, ja que a partir del 13.04.2020 es dona per iniciat el 3r trimestre i les tasques seran avaluatives, s’han pres algunes decisions per poder realitzar aquestes tasques de la millor forma:

  • S’ha dividit per matèries i dies l’assignació de tasques amb la intenció de col·laborar a què els vostres fills/es puguin gestionar-se millor la feina. Aquestes es comunicaran un cop a la setmana i tindran una setmana per realitzar-les i fer el seu lliurament. Consulteu la planificació de cada nivell al final d’aquest comunicat.
  • Respecte als butlletins de notes de la segona avaluació, segons indicació del Departament d’Educació (Secretaria de Polítiques Educatives), en data 30 de març de 2020: “Els informes de l’avaluació es podran lliurar durant les primeres setmanes, un cop es normalitzi l’activitat acadèmica”. Per tant, quan en tinguem novetats, ja us comunicarem com us els farem arribar.
  • Pel que fa a la devolució de les sortides d’un dia, es realitzarà en el moment  de retorn a les classes per poder gestionar-ho. Respecte les colònies, restem a l’espera de com evoluciona la situació i de quan serà el retorn a la normalitat a l’aula.

Si hi ha qualsevol altra informació important, us la farem saber pels canals habituals del centre (web i correu electrònic). Són moments complicats, en què les informacions canvien diàriament, i nosaltres intentem estar en contacte i prendre les millors decisions pensant en els nostres alumnes.

Abans d’acomiadar-nos, també us volem transmetre un missatge de tranquil·litat, ja que aquestes primeres setmanes no han estat fàcils donades les circumstàncies d’incertesa. Si tenen cap dificultat, els nois i noies poden comunicar-se amb el professor/a de matèria o amb el tutor/a orientador/a i miraran de resoldre-la. D’altra banda, als vostres fills i filles els ha tocat organitzar-se i gestionar el temps, i això no és fàcil, però han de saber que no estan sols i que, amb calma i paciència, ens en sortirem!

Esperem que estigueu tots bé de salut i que gaudiu plegats en família. Novament, moltíssimes gràcies a tots i a totes.

L’equip directiu

1r ESO Planificació tasques alumnes

2n ESO Planificació tasques alumnes

3r ESO Planificació tasques alumnes

4t ESO Planificació tasques alumnes

1r BATX Planificació tasques alumnes