Matrícula ESO alumnes preinscrits amb plaça assignada

La matrícula d’alumnes d’ESO preinscrits amb plaça assignada es realitzarà de forma presencial del 13 al 17 de juliol de 2020, ambdós inclosos.

L’horari de matriculació serà de 09:00 h a 14:00 h.

Recomanem l’assistència de l’alumne/a de 3r ESO que s’ha de matrícular per fer la sol·licitud de matèries optatives.

Matrícula Batxillerat alumnes preinscrits amb plaça assignada

La matrícula d’alumnes de Batxillerat preinscrits amb plaça assignada es realitzarà de forma presencial del 8 al 14 de juliol de 2020, ambdós inclosos.

L’horari de matriculació serà de 09:00 h a 14:00 h.

Recomanem l’assistència de l’alumne/a que s’ha de matrícular per fer la sol·licitud de matèries optatives.

Només amb tu…

Bon dia alumnes de quart,

amb aquest petit vídeo volem donar-vos un record d’alguns moments que hem viscut al centre durant aquests  quatre anys.

esperem que el gaudiu !!

Si us agrada el podeu compartir amb els vostres amics i si no us agrada també el podeu compartir amb els vostres enemics.

una abraçada i fins sempre !!!

PLA DE REOBERTURA DEL CENTRE

Informen que la reobertura de l’Institut es realitzarà el dilluns 8 de juny.

Tal i com consta al Pla de Reobertura del Centre, l’assistència és voluntària i restringida a l’alumnat de 4t ESO i 2n Batxillerat.

En aquest Pla figura els dies i horari d’assistència així com les vies d’accés a l’edifici dels diferents grups.

PLA REOBERTURA DEL CENTRE

L’alumne/a que es presenti al Centre haurà de portar obligatòriament mascareta, el material escolar propi i la DECLARACIÓ RESPONSABLE signada pel pare/mare o tutor/a legal signada.

Aquesta declaració es pot descarregar des de Declaració Responsable Pares.

En el cas de ser major d’edat haurà de portar signada la DECLARACIÓ RESPONSABLE que es pot descarregar des de Declaració Responsable alumne major 18 anys.

INCIDÈNCIA RESOLTA BAREM PROVISIONAL PREINSCRIPCIÓ ESO

Benvolgudes famílies,

Els comuniquem que ja ha estat resolta la incidència en la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional de la preinscripció ESO.

Les famílies poden consultar la puntuació assignada, l’oferta i el nombre total de preinscripcions del nivell des de les dreceres següent:

Consulta individual de sol·licitud amb la puntuació provisional

Consulta en format pdf de la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional

PREINSCRIPCIÓ BATXILLERAT

Codi Institut Montserrat Roig: 08053315

Termini per presentar la sol·licitud: del 27 de maig al 3 de juny de 2020

Termini per presentar la documentació: fins el 4 de juny de 2020

Més informació al web Estudiar a Catalunya.

Han de presentar la sol·licitud de preinscripció les persones que volen accedir al batxillerat de qualsevol modalitat en un centre diferent del que s’està cursant l’ESO, les persones que cursen o han cursat un cicle formatiu (encara que s’imparteixi en el mateix centre on s’està matriculat), les que volen accedir a la modalitat d’arts i les que provenen d’un institut que ja no imparteix el batxillerat.

COM FORMALITZAR LA SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ

 • TELEMÀTICAMENT Del 27 de maig al 3 de juny

 • En el context social actual, degut a l’emergència sanitària ocasionada per la covid-19, cal reduir al màxim els tràmits presencials, substituint-los per actuacions telemàtiques i, quan això no sigui possible, cal prendre les mesures preventives necessàries, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, per garantir la salut de les persones.
 • Si s’ha emplenat la sol·licitud electrònica, el tràmit de presentació s’acaba amb l’enviament del formulari i no s’ha de presentar cap còpia al centre ni tampoc cap documentació acreditativa de la persona sol·licitant ni de l’alumne que es pugui validar electrònicament.
 • Si s’ha emplenat la sol·licitud en suport informàtic, cal presentar el resguard de la sol·licitud enviada per Internet al centre demanat en primer lloc i en el termini establert fins al 4 de juny de 2020. Si no s’ha pogut validar electrònicament, també s’haurà de presentar la documentació d’identificació de la persona sol·licitant o de l’alumne. El resguard, juntament amb la documentació identificativa que no s’hagi pogut validar escanejada o fotografiada per les dues cares, s’ha d’enviar per correu electrònic a la bústia electrònica oficial del centre que s’ha demanat en primera opció (a8053315@xtec.cat).
 • En tot cas, cal enviar per correu electrònic la documentació acreditativa escanejada o fotografiada per les dues cares del criteri de prioritat que no es pugui validar electrònicament, a la bústia electrònica oficial del centre educatiu que s’ha demanat en primera opció (a8053315@xtec.cat) i en el termini establert fins al 4 de juny de 2020.
 • Per a més informació consulti  Presentació de sol·licitud per Internet.
 • PRESENCIALMENT Del 29 de maig al 2 de juny

 • Els informem que l’1 de juny és festiu de lliure disposició.
 • De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica,

HORARI: De 09:30 h a 13:30 h

S’ha de sol·licitar CITA PRÈVIA

 • Des del formulari

  Petició de cita

 • Trucant al telèfon 936531097 a partir del 26 de maig de 09:30 h a 13:30 h

Si no teniu l’imprès de la sol·licitud de preinscripció el podeu descarregar des de Presentació de sol·licitud per Internet.

IMPORTANT

Cal presentar-se a l’institut amb la sol·licitud de preinscripció omplerta i la documentació necessària fotocopiada o amb els originals.