II Ruta Cultural

El passat 24 de maig va tenir lloc la II Ruta Cultural de l’Institut Montserrat Roig. Alumnes, familiars, i professors i professores  vam tenir l’oportunitat de pujar a bord del tren del somnis amb el Leo i el seu avi Pere. Vam poder viatjar arreu del món i visitar llocs insospitables com el bosc de Sherwood, la muralla Xina o el mateix cor de l’Olimp.

Per segon any consecutiu es van organitzar dos passis on l’assistència va resultar tot un èxit. Els espectadors van poder gaudir amb nosaltres de la màgia del teatre i vam recórrer l’institut com si del món es tractés ja que el nostre centre no és res més que una petita mostra d’aquesta varietat cultural.

Assajos, proves de vestuari, confecció de decorats …  i per fi van arribar els nervis, els mals de panxa … i la POSADA EN ESCENA.

De tot el que va tenir lloc aquell dia volem  que tingueu present una premissa; no oblideu mai les paraules del nostre entranyable avi Pere: “l’Univers està dins nostre i podem viatjar per ell sempre que vulguem. El realment important és…NO DEIXAR MAI DE SOMMIAR !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>