CAMPANYA BEQUES MATERIAL ESCOLAR CURS 2018-2019

Com cada any, coincidint amb l’ inici del curs escolar, l’Ajuntament obre de nou el període de presentació de sol·licituds per a obtenir una beca per l’adquisició de material escolar pel curs 2018-2019.

La finalitat d’aquests ajuts és prevenir situacions de risc i facilitar la integració i l’adequat desenvolupament dels nens i les nenes  del municipi, en l’àmbit escolar.

Es tracta  d’un ajut econòmic pel pagament d’una part de les despeses derivades de l’escolarització de P3 a 4t ESO, per import màxim de 75 euros per alumne.

Poden presentar la sol·licitud els pares o les  mares, o representants legals, dels infants empadronats a Sant Andreu de la Barca al menys des de  l’1 de gener del 2018 i matriculats a centres públics del municipi, en els nivells d’ensenyament obligatori  d’educació infantil, educació primària o secundària obligatòria.

El tràmit es pot fer des del web de l’Ajuntament clicant el següent enllaç  Tramita la beca . Cal omplir els documents adjunts (3), signar-los i adjuntar-los escanejats, juntament amb les factures del material escolar o el justificant del centre escolar, així com  els rebuts de lloguer o hipoteca, si s’escau.

Per qualsevol dubte en el tràmit per Internet es pot trucar al 936356402 de 9 a 14 hores de dilluns a divendres.

Si es vol fer el tràmit presencialment a l’Ajuntament, cal demanar cita prèvia al següent enllaç  demana cita prèvia.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 11 d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>