Convalidacions de matèries per alumnes que realitzen estudis de música o dansa, o realitzen un esport intensiu fora del centre.

SIMULTANEÏTAT D’ ESTUDIS D’ESO  I BATXILLERAT AMB MÚSICA O DANSA
 
L’alumnat que estigui cursant ESO o BATXILLERAT i estudis de música i/o dansa en conservatoris, centres autoritzats per impartir ensenyaments artístics professionals i escoles de música o dansa autoritzades, pot sol•licitar la convalidació o el reconeixement… Llegeix més»

Reunió de pares de 3r d’ESO

Us recordem que dimecres 18 de novembre a les set de la tarda es farà la reunió de pares de tercer d’ESO.
Us esperem al gimnàs de l’institut.
No hi falteu!!!

Inici de les classes curs 2019-2020

Ja estem a les portes d’un nou curs amb les piles carregades. Us recordem que:

Les classes d’ESO començaran el dijous 12 de setembre en horari habitual de 8:05 a 14:40.

Els alumnes de Batxillerat el dijous 12 de setembre de 11:15 a 12:10: presentació del curs 2019-2020.

Les classes de Batxillerat començaran el divendres 13 de setembre en horari habitual de 8:05 a 14:40.

Distinció a una alumna del nostre institut

La nostra alumna Maria Roman Suñol, ha merescut la Distinció de la Prova d’Accés a la Universitat, que s’atorga a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut, en la fase general, una nota superior o igual a nou punts. Moltes felicitats!

Acte de graduació de 4t d’ESO

El dijous 20 de juny es va celebrar al centre cívic l’acte de lliurament de les orles a tot l’alumnat de 4t d’ESO. L’acte va ser conduït per la professora de català Lurdes Saavedra i van ser-hi present els alcaldes de Caldes d’Estrac i de Sant Vicenç de Montalt. Agraïm a totes les persones que van fer possible l’acte i encoratgem a tot alumnat a que aquest acte no sigui un punt i a part sinó que sigui un punt i seguit en la seva formació. Moltes felicitats a tots!!!

Acte de graduació de 2n de Batxillerat

El divendres 14 de juny es va celebrar l’acte de graduació i lliurament d’orles a tot l’alumnat de 2n de batxillerat. Aquest acte emotiu és la culminació d’una etapa que haurà marcat per sempre el nostre alumnat de l’institut. Es van fer diversos parlaments per part de la coordinadora de batxillerat Afra Soler, la directora de l’institut Mercè Balart i els alcaldes de Sant Vicenç i Caldes d’Estrac. Volem donar les gràcies a tots aquelles persones que han fet possible la bona sintonia que es va viure en aquest acte.

Projecte Ocells

Enguany a l’institut Esteve Albert hem implementat un projecte innovador basat en el treball en grup i amb relació amb l’entorn: el Projecte Ocells. Els alumnes de 1r d’ESO han estat treballant durant una setmana a partir d’una demanada del Tècnic en Medi ambient que… Llegeix més»

Sortida al Cosmocaixa 3r ESO: Fem un taller de reaccions químiques

Aquest dimecres 15 i dijous 16 de maig els alumnes de tercer d’ESO hem anat al Cosmocaixa a fer un taller de reaccions químiques. L’experiència ha estat molt positiva i les reaccions que hem fet al taller han estat molt espectaculars. Aquí teniu un recull d’imatges del taller així com imatges d’alumnes que hi hem anat.

MOSTRA DE FOTOGRAFIA FILOSÒFICA

A 1r de Batxillerat hem realitzat un concurs de fotofilosofia amb l’objectiu d’estimular la reflexió filosòfica, en aquest cas acompanyant un aforisme – propi o d’algun filòsof – amb una imatge escaient feta per l’alumnat.

Us convidem a veure l’exposició i a que jutjeu vosaltres mateixos el resultat!

Moltes gràcies,

Albert