Aquests estudis capaciten per dur a terme operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de preparació i presentació d’aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en els processos de servei i atenció al client.
Tenen una durada total de 1.000 hores, un curs acadèmic
HORARIS
- Matins de 8h a 13,30h
MÒDULS QUE S’IMPARTEIXEN
- Mòduls de formació professional
-
- Tècniques Elementals de Servei
- Processos Bàsics de Preparació d’Aliments i Begudes
- Aprovisionament, Preelaboració i Conservació Culinàries
- Elaboració Culinària Bàsica
- Projecte Integrat
- Formació Bàsica en Prevenció de Riscos Laborals
- Formació Pràctica en Empreses
- Mòduls de formació general
-
- Estratègies i Eines de Comunicació
- Entorn Social i Territorial
- Estratègies i Eines Matemàtiques
- Incorporació al Món Professional
Tutoria, seguiment i orientació personalitzada
Per a més informació, podeu visitar la següent web.