PFI – AUXILIAR D’HOTELERIA: CUINA I SERVEIS DE RESTAURACIÓ

Aquests estudis capaciten per dur a terme operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles, així com les operacions de preparació i presentació d’aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en els processos de servei i atenció al client.

Tenen una durada total de 1.000 hores, un curs acadèmic

HORARIS

  • Matins de 8h a 13,30h

MÒDULS QUE S’IMPARTEIXEN

  • Mòduls de formació professional
    • Tècniques Elementals de Servei
    • Processos Bàsics de Preparació d’Aliments i Begudes
    • Aprovisionament, Preelaboració i Conservació Culinàries
    • Elaboració Culinària Bàsica
    • Projecte Integrat
    • Formació Bàsica en Prevenció de Riscos Laborals
    • Formació Pràctica en Empreses
  • Mòduls de formació general
    • Estratègies i Eines de Comunicació
    • Entorn Social i Territorial
    • Estratègies i Eines Matemàtiques
    • Incorporació al Món Professional

Tutoria, seguiment i orientació personalitzada

Per a més informació, podeu visitar la següent web.