YOUPLANET

Article de Berta Queraltó

Què és Youplanet?

Youplanet és un xarxa social on un grup de famosos (majoritàriament Youtubers) formem una comunitat amb més de 37 Milions de subscriptors en els seus canals de YouTube, amb més de 400 milions de visualitzacions al mes, i són la xarxa de “influencers” amb més audiència a Espanya.

L’objectiu de Youplanet és sorprendre amb originalitat i creativitat en totes les seves  produccions, i potenciar els seus talents per ajudar-los a créixer, procurant innovar mentre respecten el contingut i estil que empatitza amb les seves audiències.

El que fa YouPlanet és ajudar a les agències i les marques, a comunicar-se de manera efectiva amb el seu públic objectiu i aconseguir els objectius marcats.

Apart de ser un xarxa de youtubers, també organitza shows on participen aquests youtubers, on tu pots veure com fan diferents coses i apart si compres les entrades anomenades, MeetAndGreat  (les mes cares i les que se’n venen menys)  pots passar un rato amb ells, fer-lis preguntes i fer-te unes quantes fotos amb ells.

Famosos associats (majoritàriament tots son Youtubers):

Auronplay, Wismichu, 8cho, Hamza Zaidi, Logan G, Widler Soldier, Delanteroo9, Tiparraco, Jeyx, Ninchiboy, Juaquin PA, RickyEdit, Kajal Napalm, Neus Snow, Paul Ferrer, Clavero, Cyclo i NekojitaBlog.

Molts com, en Nil Ojeda, Salva i TheShooterCoC, també han participat en diferents shows.

Propers Shows 2018:

València: 8 de juliol, la Rambleta, amb els dos youtubers: Salva i TheShooterCoC

Palma de Mallorca: 7 de juliol, Trui Teatre, amb els dos youtubers: Salva i TheShooterCoC

Bilbao: 15 de juliol, Teatre Campos Eliseo, amb els dos youtubers: Salva i TheShooterCoC

Resultado de imagen de youplanet el planeta de los simios

Més endavant sortiran diferents dates de shows. http://youplanet.es/