Dia Internacional de les Dones

Avui, 8 de març, per commemorar el Dia Internacional de les Dones us volem proporcionar una guia de recursos de la Generalitat amb molts enllaços  bibliogràfics, normatives, reculls documentals, webs i recursos electrònics, pel·lícules, novel·les i contes. Podeu consultar tota la informació aquí:

http://dones.gencat.cat/web/.content/03_ambits/docs/cdoc_guiarec_vuitdemarc.pdf Us recomanem que llegiu aquest còmic de prevenció de les violències masclistes editat per la Direcció General d’Administració de Seguretat. Cliqueu sobre el dibuix i us portarà a l’enllaç.

http://interior.gencat.cat/web/.content/home/030_arees_dactuacio/seguretat/violencia_masclista_i_domestica/materials_sobre_violencia_masclista_i_domestica/documentacio_per_a_professionals/documentacio_sobre_violencia_masclista_i_domestica_per_a_professionals/comic_de_prevencio_de_les_violencies_masclistes/99_-_comic/comic_assegurat.pdf

Si veniu a la biblioteca podreu trobar molts llibres escrits per dones o bé on la dona n’és la protagonista. I ja sabeu que les dones també llegeixen molt? En aquestes dues il·lustracions veiem exemples de dones llegint:

Chad Gowey
Mimetitzant la mirada lectora, de Chad Gowey
Dones i lectura, de Tamara de Lempicka