Arriba l’Indilletres, la fira del llibre de La Bisbal d’Empordà

El proper cap de setmana (1, 2 i 3 de juny) té lloc a La Bisbal la primera Fira del llibre INDILLETRES. Aquí trobareu tota la informació de l’activitat: https://firaindilletres.cat/ca/programa.html

Indilletres neix gràcies a un grup de veïns que vol organitzar cada primer cap de setmana de juny una fira d’editorials independents a la Bisbal d’Empordà. Hi participen també les llibreries i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, i compta amb el suport d’un seguit d’empreses. La idea és promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors d’aquí i de fora. Es dedica una atenció especial a una de les nombroses cultures estrangeres que hi ha representades al nostre país, que són també els nous catalans. El primer any la cultura convidada serà la cultura amaziga. 

Durant tot el cap de setmana dels dies 2 i 3 de juny, dinou editorials d’arreu de Catalunya exposaran i vendran els seus llibres a la plaça del Castell. A més, entre les deu del matí i les deu del vespre, el dissabte, i de dos quarts d’onze del matí a les set del vespre, el diumenge, hi haurà debats, taules rodones, conferències, recitals poètics, espectacles teatrals, diferents projeccions, un concert, un vermut literari i moltes presentacions de llibres a qualsevol dels sis espais d’activitats de la Fira.

NO US PERDEU LA FIRA INDILLETRES DE LA BISBAL D’EMPORDÀ!!!