Si us agrada el manga, esteu de sort!

De l’1 al 4 de novembre torna el Saló del Manga de Barcelona  a Montjuïc. Us deixem tota la programació en aquest enllaç i podeu aprofitar el cap de setmana llarg per visitar-lo.

El certamen organitzat per FICOMIC oferirà nombroses activitats culturals, així com exposicions, conferències, signatures d’autors, tallers, a més de la participació de destacats autors de manga. Nous espais, noves activitats i molt més manga i cultura japonesa que mai.

Pensant en els més petits i les seves famílies s’estrena l’espai Manga Kids, un espai lúdic i familiar on es podrà aprendre tècniques de dibuix, guió i disseny, llegir mangas, jugar, fer el teu propi manga, entre d’altres divertides activitats per realitzar en família. Una edició amb grans convidats relacionats amb el manga, l’anime, la música i la cultura japones en general. Noms com el d’Akira Himekawa (The Legend of Zelda: Twilight princess), Daisuke Hagiwara (HORIMIYA), Eiki Eiki y Taishi Zaou (Love Stage!!), Elsa Brants (Sálvame, Pythie), Masaki Satô (Dragon Ball Z), Nagabe (El jefe es una onee), Paru Itagaki (Beastars), Tatsuo Unemi, Takashi Hatsushiba, Emika Kamieda, Nana Kitade, The Samurai Sword Artists Kamui,… participaran en el veterà certamen..

L’exposició Llenguatge, objectes i bèsties comptarà amb aproximadament 130 originals de manga, així com obres de vídeo i instal·lacions audiovisuals. Altres de les exposicions destacades són la dedicada a Dani Vendrell (conegut com Vandrell); Manga Fever, dedicada al manga, l’anime i els videojocs; Marta Salmons, autora del cartell del XXIV Saló del Manga de Barcelona i Bandai-Tamashii Nations.

Aquesta informació és extreta del dossier de premsa, que podeu llegir complert aquí.

I si no podeu anar-hi, no us preocupeu! Recordeu que a la nostra biblioteca disposem d’alguns exemplars de manga i a les biblioteques públiques catalanes s’ha fet recentment una gran inversió per comprar llibres d’aquest sector, molt popular entre els joves actuals ( notícia de larepublica.cat ). Una de les biblioteques properes que té una gran secció de manga és la Biblioteca Fages de Climent de Figueres.

Animeu-vos i visiteu les biblioteques!