Sankalpa Gautam i el Nepal

“Hola companys i companyes. Sóc en Sankalpa Gautam i avui us parlaré del meu país d’origen: el Nepal.

Al Nepal es parlen 32 idiomes diferents […] La bandera del Nepal és l’única bandera que no és quadrada de tot el món. El color vermell carmesí simbolitza que els nepalesos som calmats i tranquils; el color blau dels costats representa pau i harmonia; la lluna i el sol simbolitzen la permanència; la lluna simbolitza l’esperit valent del poble nepalès, el sol simbolitza la ferocitat i els dos triangles representen l’Himalaia…”

Així començava la conferència del Sankalpa. L’hora sencera de què disposava se li va fer curta, però va tenir temps de parlar de moltes coses com podeu veure a la presentació de dalt. Un dels moments especials de la conferència va ser quan ens vam poder emprovar l’acolorida roba típica que el Sankalpa va portar a classe i quan, tots drets i amb la mà al cor, vam escoltar l’himne del país, que per cert és molt alegre.

 

4 comentaris

  1. salvi

    Gràcies, Sankalpa, per ensenyar-nos tantes coses i per fer-nos venir ganes de visitar aquest meravellós país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>