Picalletres

El passat dimecres 14 de novembre, alguns alumnes de 3r d’ESO vam anar a un concurs de lletrejar anomenat “Picalletres”, on ens van acollir càlidament. Als concursants que hi participàvem ens vam portar a una sala d’espera abans que el programa comencés i ens van explicar les normes i els diferents nivells que hi hauria.

A mesura que anàvem avançant fins al que serien els nostres llocs per a la resta del rodatge, podíem veure les cadires on es trobava el públic i, enmig d’aquestes, dues càmeres disposades de tal manera que enfocaven dos angles diferents. Un cop érem on ens tocava, l’únic que podíem veure era els contrincants a la dreta i una llum enlluernadora que permetia als càmeres veure’ns amb claredat. Després d’esperar uns cinc minuts, el presentador va entrar al plató i va donar unes indicacions del que faríem o del que hauríem de fer, que anaven dirigides principalment al públic sobre quan i com haurien d’aplaudir. Quant a nosaltres, els concursants, el que havíem de fer era més de clar: participar, però sobretot passar-nos-ho bé.

La sessió va durar una mitja hora aproximadament entre nivells, encerts i errors, aplaudiments i proves extra. M’agradaria poder parlar de la puntuació o si ens vam classificar finalment, però tot això és secret fins que surti el programa al març. L’experiència final vas ser bastant divertida i, tot i els nervis del principi, m’ho vaig passar molt bé i en cap moment em vaig estressar.

Júlia Bacardit

 

                               

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>