Nou reconeixament al treball de recerca d’en Marçal Comajoan Cara

Aquest mes de juny, la majoria d’universitats catalanes han retornat a la “nova normalitat” i això implica la resolució dels diferents concursos de treballs de recerca.

La Universitat de Barcelona amb el propòsit de premiar l’esforç dels estudiants de batxillerat en l’aprenentatge i la recerca, i també d’establir i consolidar els vincles amb els centres d’ensenyament de secundària, ha convocat enguany els I Premis UB-Santander als millors treballs de recerca de batxillerat. Aquest premi consta de 16 modalitats per poder englobar un gran ventall de treballs de recerca.

En la modalitat de matemàtiques i informàtica, el primer premi ha estat pel nostre, ja conegut, estudiant de segon de batxillerat, Marçal Comajoan Cara, amb el seu treball, Teoria de graf i algorismes. Buscant el camí més curt. Treball que ja acumula 5 premis.

Moltes Felicitats Marçal!!!!!!!

Us deixem l’enllaç de l’acte virtual celebrat el passat 3 de juliol.

https://www.youtube.com/watch?v=o4UfOZX11Nw&feature=youtu.be

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>