BAM curs 2016-17

La temàtica tractada en l’edició d’aquest curs dels tallers educatius de producció audiovisual amb mòbils (projecte Barcelona Aula Mòbil) és la diversitat sexual i de gènere.

L’adolescència és una etapa vital en la que es fan molt evidents les tensions amb les expectatives en relació al cos, al gènere i a la sexualitat que viuen els i les joves. De fet, els centres educatius són l’escenari de molts d’aquests episodis que tenen alhora un fort impacte en l’autoestima, les dinàmiques de grup-classe, els vincles d’amistat i les relacions sexoafectives.

Per això, cal formar-se en aquesta perspectiva per millorar la interpretació que fem de possibles situacions de conflicte, les seves causes i les seves possibles mediacions.

L’alumnat de tercer hi ha estat treballant aquest segon trimestre i, com a resultat, us mostrem alguns dels vídeoclips que han creat.

Dos videoclips: “Estereotips” i “Malsons”

Acte de cloenda del quart BacelonaAulaMòbil

____________________________________________________________________
Font: “Diversitat sexual i de gènere”. Document d’aprofundiment elaborat per Miquel Missé

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>