Visita a l’EDAR

El dilluns 31 de març, dins dels continguts de l’assignatura de Ciències per al Món Contemporani, els dos grups de 1r de Batxillerat van anar a visitar l’EDAR del Prat de Llobregat, una de les 7 depuradores d’aigües residuals que hi ha a la nostra àrea metropolitana. Aquesta instal·lació rep l’aigua del clavegueram de Barcelona, on serà tractada per tal d’eliminar la brutícia que ve de les nostres llars i dels carrers, abans que es pugui llençar de nou al medi natural. Allà, van veure com es poden reutilitzar els residus obtinguts, per tal de què es pugui minimitzar el seu volum i també per a què siguin rendibles.

En qualsevol cas, el més interessant va ser la reflexió sobre com embrutem l’aigua, en molts casos innecessàriament, i les repercussions que, amb la nostra acció individual, afecten al medi ambient. Segurament, la solució als greus problemes mediambientals passa per l’educació i la formació en el respecte al nostre entorn.

Àlbum de fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>