Sortida de tutoria a Collserola

Aquest matí, acompanyats per molt bon temps, els alumnes de segon d’ESO han fet una passejada per la muntanya de Collserola.

L’itinerari que han seguit, i que us sonarà a aquells qui coneixeu una mica aquesta part de la serra de Collserola, ha començat fent el camí de pujada del Forat del Vent (carretera de les Aigües) i que passa per la Font de Santa Eulàlia, per iniciar seguidament la baixada pel torrent d’en Fotja fins a arribar a la font de Can Lloses. Allí han recuperat forces i han tingut una estona d’esbarjo. L’excursió ha acabat tornant al centre pel camí de pujada del torrent de Sant Iscle. Quasi res, més de 16 km en gairebé 5 hores i mitja. Estan en forma!

Us en podreu fer una idea millor amb la ruta marcada al mapa i la corba de nivell. Una ruta molt recomanable si teniu unes hores lliures i voleu gaudir d’un matí en plena natura.

Aquí podeu veure més fotos i vídeos de l’excursió

1 comentari

  1. Gloria

    M’encanten aquestes sortides a l’aire lliure amb els nens, són recomanables i diria que necessàries. Molt bé per aquest tutor!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>