Hem visitat la Biblioteca de Roquetes

Aquest matí, els alumnes de l’aula d’acollida acompanyats de dos professors, hem anat a visitar la biblioteca de Roquetes, que es troba molt a prop del nostre centre. Hi hem anat caminant i, un cop allí, la bibliotecària ens ha fet una explicació de tot el que hi havia a la biblioteca. Les diferents seccions de llibres i audiovisulas, els espais on es poden utilitzar els ordinadors gratuïtament i, cap al final, ens ha fet una “demo” de com s’ha d’utilitzar el catàleg de la biblioteca per fer una reserva de llibres i/o dels ordinadors.

Alguns ja la coneixien, però d’altres no, per això hem aprofitat per fer alguns carnets que ens permetran accedir-hi i fer ús dels seus continguts sempre que vulguem.

Quan hem sortit, de tronada a l’institut, hem passat pel mercat de Montserrat i hem donat un cop d’ull a totes les parades que hi havia. Per cert, moltes guarnides amb motius relacionats amb la propera celebració de Tots Sants o Halloween.

Més fotos de la sortida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>