Concurs virtual #NouBarrisFortesiLliures

El dilluns 23 la Marta del Punt JIP us assessorarà a l’hora de fer les vostres pancartes sobre el 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Tos aquells qui vulgueu, a l’hora d’esbarjo, podreu dissenyar la vostra pancarta i, després, us animem també a participar en el concurs de pancartes virtuals penjant una foto de la vostra pancarta a les xarxes socials amb l’etiqueta #NouBarrisFortesiLliures.

____________________________________________________________

#NouBarrisFortesiLliures / Dimecres 1 de desembre a les 17 h

Concurs virtual de pancartes reivindicatives vinculades al 25N. Per participar-hi, només heu de compartir, entre el 23 i el 29 de novembre, les vostres propostes amb el hashtag #NouBarrisFortesiLliure, ja sigui a Instagram, Twitter o Facebook, però sempre fent menció als equipaments organitzadors del certamen:

Entre totes les propostes presentades es farà un sorteig d’un xec regal a l’FNAC per un valor de 50€. L’Espai Jove Les Basses anunciarà el resultat a través de les seves xarxes.
____________________________________________________________
Els serveis infoJOVE se sumen a la lluita antimasclista
25N: Nou Barris, lliure de violències masclistes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>