INSCRIPCIONS OBERTES AL PLA D’ESPORT

El Pla d’Esport és un projecte creat per la Generalitat de Catalunya mitjançant la Secretaria General de l’Esport. Està adreçat principalment a incrementar la participació dels infants i joves en activitats físiques i esportives en horari no lectiu en el mateix centre educatiu i, alhora, emprar aquestes pràctiques per a la difusió i educació en valors i per a l’adquisició d’hàbits saludables.

Per aquest motiu, des de fa uns anys els instituts públics de Palafrugell porten a terme aquest projecte conjunt.

Les activitats que us oferim aquest curs són les següents:

Dilluns

Tennis 16:00 a 17:00h (Club tennis Llafranc) (75€/anual)

Dimarts

Korfball 16:00-17:00 (INS Baix Empordà) Què és el Korfaball? És un esport que es juga amb les mans dins d’un terreny de joc rectangular on dos equips mixtos tenen com a objectiu ficar una pilota dins de la cistella (“korf”) de l’equip contrari. Les principals característiques d’aquest esport engloba habilitats polivalents, joc cooperatiu, contacte físic controlat, igualtat de gènere, dret a la possessió de pilota protegida i poder anotar des de 360° al voltant del korf. Aquí us en deixem un vídeo (75€/anual)

Dimecres

Esports de raqueta: tennis taula, bàdminton i pàdel 16:00 a 17:00h (a confirmar) (INS Frederic Matí Carreras) (75€/anual)

Dijous

Natació 16:00 a 17:00 (Piscina Municipal de Palafrugell) (90€/anual)

Divendres

Trobades +15. Aquesta activitat va dirigida als grans del centre que tenen ganes de fer diferents activitats. No especifiquem hora perquè degut a l’activitat que facin aquella setmana amb el monitor decidiran lloc i hora. (75€/anual)

Inscripcions

Aquest és l’enllaç per la preinscripció i també podeu descarregar-vos el cartell aquí.

* Recordeu que no es donarà la inscripció per acabada fins que es faci el pagament.

* L’activitat es portarà a terme sempre i quan hi hagi un mínim de 5 alumnes inscrits.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a jparals@xtec.cat

Josep Parals Colom

INS Frederic Martí Carreras

Palafrugell