ESO 1A, 1B i 2B: ESMORZARS A L’AIRE LLIURE COM A PREMI PER ALS GUANYADORS DELS CONCURSOS TRIMESTRALS DE L’INSTITUT

Al llarg del curs a l’institut hem anat celebrant diversos concursos per a esbargir-nos una mica. De moment n’hem fet de decoració d’aules, al primer trimestre, i de barrets de carnestoltes, al segon.

Aquest darrer mes de març, aprofitant el final de l’hivern i l’inici de la primavera, diverses classes han pogut gaudir del premi per haver guanyat algun apartat d’aquests concursos: un esmorzar a càrrec de l’institut i una sortida a l’entorn. A continuació us en deixem la crònica del grup 1 ESO A, el vídeo de la seva sortida i les fotos de les sortides dels grups 1 ESO B i 2 ESO B.

La classe de 1r A d’ESO vam gaudir d’una excursió fantàstica tot caminant fins a Calella de Palafrugell el darrer dia del segon trimestre. Vam iniciar les vacances de Setmana Santa tot gaudint del dia, jugant plegats, estones de xerrada, dinàmiques per fer grup… el temps ens va acompanyar i es va crear un molt bon ambient! Respirar verd i fora de les quatre parets ens va fer molt bé! Des d’aquí volem agrair als professors acompanyants: l’Anne, l’Azahara i l’Àlex!