INFORMACIÓ FAMÍLIES I ALUMNAT

COMUNICAT  2   16-3-20

Benvolgudes famílies i alumnat en general,

Tal com ja sabeu, s’ha decretat un estat d’alarma que afecta a tot el país. Per fer front a aquesta situació d’excepcionalitat, des de l’Institut estem treballant per donar el més aviat possible  diferents tasques a realitzar durant els propers  dies.

De moment i de forma general per a tot l’alumnat, es poden fer les activitats  i/o deures pendents de les diferents matèries així com repassar els continguts que s’han vist a classe. Per ampliar coneixements, es poden  utilitzar materials seguint  el següent enllaç:  http://apliense.xtec.cat/arc/ .

Els alumnes de  1r de batxillerat a més,  haurien d’aprofitar per avançar en el treball de recerca que tot just acaben de començar i els alumnes de 2n de batxillerat hauran d’aprofitar per estudiar i consolidar continguts impartits i altres nous  de la programació. Recordar també que hi ha unes lectures obligatòries  que es poden trobar en el següent enllaç:

http://xtec.gencat.cat/web/.content/curriculum/batxillerat/curriculum/documents/Lectures-de-batxillerat-2018-2022.pdf

Us recordem novament que cal  seguir  les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a:  http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

És molt important que esteu atents als diferents canals de comunicació  del centre (pàgina web, e-mail, instagram, …) ja que seran el mitjà de transmissió de les informacions que afecten a la comunitat educativa.

Agraïm la vostra  col·laboració.

La Direcció

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>