PORTES OBERTES ESO 2021

Les portes obertes d’enguany s’ajustaran al context de la pandèmia que estem vivint. Així doncs, cada escola i institut públic de la ciutat es presenta a les famílies de manera virtual.

  • Espai WEB

Presentació del centre Aquí

Vídeo divulgatiu INS 1 PO 2021 (mp4)

Galeria de fotos curs 20-21

  • Videoconferència

 El Dimarts 9 de març es faran dues sessions informatives virtuals a través de l’aplicació Meet  https://meet.google.com/

Introduir el codi de la reunió:   fwj-icma-fmj

18 h (primera sessió). Connexió a partir de les 17:45 h

19,30 h (segona sessió) Connexió a partir de les 19,15 h

(Per tal de que la reunió sigui el més fluïda possible, us preguem que es mantinguin els micros apagats fins al torn de paraules)

  • Atenció telefònica per part de la Direcció del centre, de l’1 al 15 de març per tal de resoldre dubtes, neguits i oferir una atenció més individualitzada a aquelles famílies que així ho requereixin.

Telèfon Institut: 93 478 82 99  (Horari d’atenció: de 8,00h a 14,30h)

 

Presencia del 80% al batxillerat

Nou horari presencial de l’alumnat de batxillerat que s’adopta a partir del dilluns 22 de febrer de 2021 i que s’ha incorporat en el pla d’organització de centre en la seva 5ª versió. Es manté la presencia de l’alumnat de batxillerat dins dels paràmetres que s’estableixen des del departament d’educació. S’ha consensuat amb l’equip docent de batxillerat i amb els altres centres de la ciutat passar del 50% de classes presencials al 80%. Així doncs, els alumnes de batxillerat assistiran al centre 4 dies a la setmana i el cinquè dia, les classes seran telemàtiques. A l’ESO es continua amb l’ensenyament 100% presencial.

PORTES OBERTES

Benvolgudes famílies,
A partir del proper 1 de març trobareu a les webs corporatives de cada escola i institut públics de la ciutat la informació relativa al procés de portes obertes, preinscripció i matrícula dels ensenyaments de segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària… Llegeix més»