ALUMNES DE 1r BATXILLERAT DEL NOSTRE CENTRE A LA IV OLIMPIADA DE FILOSOFIA

L’Estrella Peral i la Carla Oliver, després d’una curosa selecció interna, van representar l’Institut Ferran Casablancas a la IV Olimpíada de Filosofia de Catalunya l’1 de març a la Facultat de Filosofia. El tema d’enguany era Noves tecnologies i identitat humana. Finalment, els i les representants dels diversos centres van dissertar a partir de la pregunta “És possible deixar de ser humà a causa de la tecnologia?”

Ens complau comunicar que l’Estrella Peral va haver de defensar oralment la seva tesi, juntament amb els altres 2 finalistes, el dia 4 de març al CCCB. Tot i que finalment no va ser una de les dues persones que representaran Catalunya a la final espanyola, va fer una tasca magnífica, plena de passió i capacitat filosòfica per defensar la qualitat de les seves idees.

Donem la nostra enhorabona a l’Estrella Peral i la Carla Oliver, les dues representants del Ferran Casablancas: l’excel·lència que van mostrar ens encoratja encara més a fer la nostra feina amb el màxim de qualitat.

Felicitem al professorat del Departament de Filosofia, Damián Cerezuela, Josep Pipó i José Domingo Hernando, per l’excel·lent tasca realitzada.
Enllaços:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>