Menjallibres: primera sortida!

“El dia 16 vam anar al teatre municipal per veure a l’autora del llibre de Rut Sense Hac.
Quan vam arribar ens van donar la sorpresa que estava la persona de la que havien fet el llibre sobre ella. Quan van començar a presentar-se em vaig sentir com si estigués dins del llibre, perquè explicaven el que passava en ell.
Jo em vaig apuntar al Menjallibres perquè m’agrada llegir i volia conèixer als autors.
Va ser la primera vegada que em vaig llegir el llibre i després vaig conèixer a l’autor. Com era la primera vegada estava una mica nerviosa perquè no sabia com seria. Ens van firmar el llibre i va ser molt amable.”

Aroa Sánchez 1r ESO C

El dijous 16 de gener vam celebrar la primera sortida del Menjallibres, en aquesta sortida ens ha visitat l’autora del llibre, Muriel Villanueva, i per sorpresa ha vingut acompanyada per la Ros, que és la noia en la qual es basa la novel·la.

Va ser una sortida molt emocionant ja que vam tractar molts temes que tenien relació amb el llibre d’una o d’altra manera. La Ros ens ha ajudat a entendre que viure una malaltia tan greu no s’acaba quan marxes de l’hospital, ja que les cicatrius tant psicològiques com físiques mai marxen.

Adrià Lizano. 2n ESO B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>