Noves NOFC

Amb la voluntat de donar resposta a les necessitats actuals, durant aquest curs, hem actualitzat les Normes d’Organització i Funcionament del Centre. Una eina que ha de servir per regular la vida interna del centre i establir de forma clara i coherent les relacions entre… Llegeix més»

6 de maig: Jornada de portes obertes -presencial- per a batxillerat i cicles formatius

Tot i que encara no hem pogut recuperar la plena normalitat, la situació sanitària evoluciona favorablement i, per aquest motiu, se’ns ha autoritzat la celebració d’una Jornada de portes obertes presencial, adreçada a les famílies que heu de decidir l’educació post obligatòria dels vostres fills i filles, ja que podreu conèixer la nostra oferta educativa de  batxillerat i cicles formatius.

Aquesta jornada se celebrarà el dia 6 de maig a les 17’30 h. Tindrà un format diferent al que havíem fet fins ara i s’hi garantiran les mesures sanitàries que demanen els departaments de Salut i Educació.

Precisament per aquestes indicacions, l’aforament serà limitat, només hi podrà assistir un representant per unitat familiar i és imprescindible que aquesta persona s’hagi inscrit prèviament al formulari que trobareu en aquest ENLLAÇ.

Recordeu:
1. Cal inscripció prèvia al Formulari.
2. La persona que s’inscrigui al formulari és la persona que assistirà a la Jornada.
3. Només pot venir un representant per unitat familiar.

Malgrat aquestes restriccions, estem molt contents de poder-vos rebre personalment al nostre centre.

Us hi esperem!