Concurs de Fotografia Matemàtica 2019


Ja tenim aquí una nova edició del Concurs de Fotografia Matemàtica, animeu-vos! 
Aquest concurs està organitzat per l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’estudi i aprenentatge de les Matemàtiques) i des de l’Ins Alella hi volem col·laborar. Per participar-hi, només cal:

Vols anar a la universitat el proper curs?

Tot el què et cal saber sobre la Preinscripció 2019:

En aquest ENLLAÇ trobaràs tota la informació sobre les diverses vies d’accés a la universitat, tant si has finalitzat Batxillerat, com si has cursat Cicles formatius. Així mateix, tens informació relativa a les notes de tall de les diferents facultats i estudis universitaris, i tot el calendari establert fins al procés de matriculació. Informa-te’n!

Internet Under My Skin: el projecte Erasmus Plus segueix en marxa

Aquest és un projecte finançat per la Unió Europea on participem 5 països: República Txeca, país organitzador, Estònia, Eslovènia, Portugal i Espanya. Aquest projecte té com a objectiu fonamental treballar un tema de manera interdisciplinària, en aquest cas diferents aspectes de l’ús de les  noves tecnologies, conjuntament amb alumnes i professors/es d’aquests països. La seva durada és de tres cursos escolars, va començar el 2017 i acabarà el 2020.… Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2019-2020

Totes aquelles famílies interessades en el procés de preinscripció per al proper curs, 2019-2020, aquí teniu un avançament del calendari previst, per a la presentació de les sol·licituds:

  • Educació infantil de segon cicle, educació primària i educació secundària obligatòria: del 29 de març al 9 d’abril de 2019.
  • Batxillerat: primera quinzena de maig de 2019.
  • Formació professional, i arts plàstiques i disseny: segona quinzena de maig de 2019.

Si voleu venir a conèixer l’Institut d’Alella i el nostre equip docent, preneu nota de les dates de les Jornades de Portes Obertes:

  • ESO: dilluns 25 de febrer, a les 17.00 hores.
  • Batxillerat i Formació professional: dilluns 29 d’abril, a les 17.00 hores.

Hi esteu convidats!