Ja tenim nou consell escolar!

Entre els dies 26 i 28 de novembre es van dur a terme les eleccions al consell escolar del nostre centre, per escollir els representants d’alumnes, pares i mares, professorat i del personal PAS. Podeu consultar les dades de l’escrutini, així com la composició definitiva… Llegeix més»

Vaga, dijous 29 de novembre

Des de l’Institut d’Alella hem fet arribar a totes les famílies el comunicat sobre la VAGA, convocada per les entitats sindicals, per a la millora de l’ensenyament públic.
Podeu llegir-lo AQUÍ.

Els representants de les mares i els pares presenten les seves candidatures al Consell Escolar

El proper 28 de novembre tindran lloc les eleccions dels representants per al Consell Escolar de l’institut. Les mares i pares de l’escola que presenten les seves candidatures són:

Voleu descobrir més sobre ells? Voleu saber quina és la seva proposta, motivacions i propòsits que plantejen com a futurs membres del Consell Escolar?

Les eleccions al Consell Escolar són cosa de tota la nostra comunitat educativa, voteu!

L’INS Alella acull les 11es Jornades Francesc Ferrer i Guàrdia

Enguany, se celebra l’onzena edició de les Jornades d’Innovació Educativa Francesc Ferrer i Guàrdia, que tindran lloc els dies 6, 7, i 8 de novembre, a l’Institut Alella de 17 a 20h.

Sota el títol El repte de l’educació a l’era digital, es plantejaran diverses qüestions en forma de ponències, tallers i experiències, per tal de reflexionar, de forma constructiva, sobre la integració de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en l’àmbit educatiu, en el marc d’una societat globalitzada i sustentada per l’ús generalitzat d’aquestes tecnologies.  Llegir més»