Respira fons i relaxat…

 Aquesta setmana els alumnes de primer d’Eso van conèixer la Berta Roselló Soler, exalumna de l’Institut (promoció 2010-2011). Els hi va fer un taller força interessant anomenat Respira fons i relaxat, en paraules de la Berta:

  • Què hem fet? Hem fet una sèrie d’exercicis de respiració per concentrar-nos relaxadament i poder activar el nostre cos i la nostra ment des de la tranquil·litat. D’aquesta manera hem trobat una mica més de pau interior i mental alhora que hem detectat patrons que segueix el nostre cos, causa directe de bloquejos emocionals que es manifesten en bloquejos físics. El primer pas és ser concient de tals bloquejos físics per, a través de la respiració i la meditació, anar-los desfent i poder retrobar el cos neutre i la respiració profunda, com la que teniem quan erem nadons i encara no enteniem d’estereotips ni comportament “social”. Hem començat aquest viatge infinit per retrobar el cos i la respiració de quan vam néixer, hem començat a retrobar i acceptar-nos a nosaltres mateixos, per estimar-nos i respectar-nos tal com som i poder, així, estimar i respectar als demés també.

Actualment la Berta és graduada en Interpretació de text-musical per l’Institut del Teatre de Barcelona. També és estudiant de Primer d’Educació Primària a la Universitat de València.

La Berta és actriu, cantant i professora d’anglès. Amb el grup Deudeveu va guanyar la primera edició del concurs Oh happy Day de TV3 (Televisió de Catalunya), ha fet gires, enregistrat discs i actuat a Festivals com el de Cap Roig. També ha format part del cast de les series Acacias 38 (Televisió Española) i El Secreto de Puenteviejo (Telecinco).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>