Préstec de continguts digitals

US VOLEM RECOMANAR…
eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents.
http://catalunya.ebiblio.es/ayuda/E0360/ca/introduccio.htm
https://catalunya.ebiblio.es/opac/?locale=ca#resultats
Podeu buscar per tema, per títols, per autor, editorial… Hi ha molts títols que podeu descarregar o llegir directament al “núvol” Hi ha una guia de l’usuari que explica molt bé el funcionament i els conceptes que ens puguin generar dubtes.
Veureu que hi ha documents que estan en PRÉSTEC i altres que es poden RESERVAR. Hi ha un límit de llicencies de cada document, vol dir que hi ha llibres que trobareu que estan tots prestats i, en aquests moments, es poden reservar. Si us interessa, reserveu. D’aquesta manera, quan es retorni algun us arribarà un missatge que us avisarà que ja el teniu disponible. També teniu l’opció de llegir un fragment i així veure si uns enganxa o us interessa el tema.
Us recomano que mireu bé totes les possibilitats d’aquesta eina que sempre ens ajuda però, aquests dies, encara més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>