1r d’ESO C visita Migra Studium

Els alumnes de 1r d’ESO C han anat a treballar al Museu de Migra Studium. Aquí han pogut ampliar tot el que durant aquest 1r trimestre hem fet a classe sobre les Grans Religions i la seva cultura.

Migra Studium

L’any 2003 es va produir a Catalunya una les entrades més importants de població immigrant.  Perquè us feu una idea, aquell any la població de Catalunya va créixer en 134.557 persones d’elles 121.653 ho van ser fruit de les migracions. Eren els anys de creixement econòmic, del boom de la construcció i del turisme. Això es va notar arreu del territori però d’una manera especial en determinades ciutats com Barcelona, que ja des de sempre havien estat pol d’atracció de persones vingudes d’arreu.

Atents a les necessitats que aquesta nova situació originava, la  Companyia de Jesús a Catalunya va decidir utilitzar una de les seves comunitats, la del c. Palau nº 3, al bell mig del barri gòtic de Barcelona, per endegar una entitat social la Fundació Migra Studium.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>