1r d’ESO A visita la Protectora d’Animals de Barcelona

L’alumnat de 1r d’ESO A va visitar la Protectora d’Animals de Barcelona per conéixer d’aprop la feina que s’hi fa. El seu refugi està al carrer Guarda Antón, prop de l’Avinguda Tibidabo i a tocar del Peu del Funicular. La seva capacitat és per a 70 gats i 125 gats, i tot i que el flux d’adopcions és constant, gairebé sempre es troben saturats a causa del continus abandonaments.

Cal dir que al voltant de 79 animals de companyia són abandonats cada dia a Catalunya. És una de les moltes dades de l’estudi realitzat pels agents rurals i el grup d’investigació Càtedra Fundació Affinity Animals i Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona. Les dades també mostren que, malgrat el gran nombre d’abandonaments que encara s’hi produeixen, la xifra d’animals de companyia que es queden sense llar s’ha reduït un 9,6%.

En la presentació de l’estudi d’aquest dijous, els agents rurals han destacat que, a més, l’època de l’any en què les protectores reben i recullen més animals és precisament l’estiu, quan els propietaris volen marxar de vacances i no saben on deixar els animals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>