Xerrada de la Fundació Guttmann per 1r de Batxillerat

2017-guttmanEl divendres passat 1r de Batxillerat va conèixer de primera mà el testimoni del Bernat, tot un heroi que pertany a la Fundació Guttmann i que ja ens ha visitat en més d’una ocasió.

El Bernat ens va venir a explicar com ha canviat la seva vida després d’un accident. La Fundació Guttmann és un centre terapèutic especialitzat en pacients paraplèjics i tetraplèjics inaugurat a Barcelona l’any 1965. La Fundació dona suport mèdic i quirúrgic, així com rehabilitació integral psicològica i social de les persones afectades per una lesió de la mèdula espinal, un dany cerebral o qualsevol altra discapacitt física d’origen neurològic . Alguns dels seus pacients han patit accidents de trànsit o realitzant activitats esportives o laborals. Ofereix anualment una xerrada als nostres alumnes de 1r de Batxillerat per donar-lis a conèixer determinades situacions de risc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>