Visita a Migraestudium

Migraestudium ens acull una vegada més. En una ciutat tan diversa, les cultures són una riquesa i cal conèixer les costums dels altres per entendre’ls.

Qui son? La Fundació Migra Studium és un centre social promogut per la Companyia de Jesús a Catalunya. Treballem per a la dignitat i els drets de les persones migrades més vulnerables i els seus fills/es. Ho fem a través de l’acollida, la formació i la incidència política.

Fonamentats en valors com el diàleg, la justícia i la solidaritat, treballem en la construcció d’una societat més integrada en els seus vessants intercultural i religiós.

Dues paraules donen nom a la nostra Fundació: Migracions i Studium, terme llatí, aquest darrer, que ens parla d’estudi, dedicació i esforç. Aquest és l’esperit que volem posar en la nostra tasca, sense oblidar l’acepció més moderna d’espai per al treball, la formació i l’acollida.

#CulturaReligiosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>