Caminar descalç al Coll del Ravell

Dins la visita que 4t d’Eso fa cada any a La selva de l’Aventura hi ha una segona activitat que, si més no, sorprèn l’alumnat del Vila; estem parlant de Camina Descalç. Inicialment sempre hi ha algunes queixes relacionades amb el fet d’haver-se de treure les sabates i els mitjons, però any rera any, un cop acabat el recorregut, els alumnes decideixen tornar a fer-lo.

Aquesta experiència els permet trobar diverses activitats que desperten tots els seus sentits. Camina descalç és un sender on es descobreix una gran varietat de materials i textures. Com que el peu és un òrgan sensitiu tan fi com la mà, caminar descalç obre tot un món de sensacions en què cada pas és diferent de l’anterior i sempre un plaer.

Aquests sender els fa gaudir de noves sensacions a través del sentit del tacte, però també de la vista, de l’olfacte i de l’oïda. Una activitat apta per a tots el públics que ajuda a respectar i estimar una mica més allò que ens envolta. Una proposta diferent que acaba suposant una part força divertida de l’experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>