4t d’Eso coneix l’Urban Sketching

L’Urban Sketching va néixer al 2007. Consisteix a dibuixar a mà alçada en un quadern de viatge o llibreta els racons, monuments i/o paisatges, que ofereixen les ciutats del món. Va néixer gràcies a Flickr, una de les xarxes socials de fotografia més populars del planeta.

El periodista i escriptor Gabriel Campanario, EUA, va crear al 2008 un blog col·lectiu on s’anaven pujant dibuixos d’aficionats o corresponsals al voltant del mon. Actualment Urban Sketchers és una organització sense ànim de lucre instal·lada a Seattle que es dedica a “unir gent de diferents nacionalitats, creences i professions amb un mateix interès” i organitza actes sobre aquesta tècnica a tot el mon.

Actualment hi ha molts Urbans Sketchers a la ciutat de Barcelona, a Girona n’hi ha un grup força actiu que vol potenciar la unió dels urban sketchers de nuclis de població més petits.

4t d’Eso ha dedicat varies sessions a recollir edificis i places de la Vila de Gràcia, tot i que encara hi estan treballant, ja us ensenyarem els resultats quan estiguin acabats. Us agradaran!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>