1r d’ESO visita el Museu d’Història de Barcelona

La setmana passada, l’alumnat de 1r d’ESO va visitar el Museu d’Història de Barcelona. Tot i que va començar a ploure a la visita es va poder fer sense cap problema. Gràcies a aquesta sortida, els alumnes de 1r d’ESO van adquirir molts coneixements sobre la nostra ciutat. A continuació, us farem una petita explicació de la història del Museu d’Història de Barcelona:

Aquest museu fou impulsat per l’historiador Agustí Duran i Sanpere, que en va ser el primer director, i es va inaugurar el 14 d’abril de l’any 1943. Cal destacar que el conjunt monumental de la Plaça del Rei és el nucli fundacional del Museu d’Història de Barcelona des que es va crear l’any 1943. El Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) conserva, estudia, documenta, divulga i exposa el patrimoni històric i la història de Barcelona des dels seus orígens fins als nostres dies. També el MUHBA agrupa diversos centres patrimonials rellevants per a la història de la ciutat, distribuïts pels seus barris i districtes i té la seu central a la Casa Padellàs, un dels edificis que formen el conjunt monumental de la plaça del Rei, al barri Gòtic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>