4t d’ESO treballa amb el Museu Picasso

L’alumnat de 4t d’ESO ha visitat el museu Picasso per acostar-se a la vida i l’obra de l’artista, com també per entendre com funciona i què s’hi fa en un museu. A partir d’aquesta experiència els alumnes van preparar un joc de pistes, endevinalles i misteris pels seus companys de 2n d’ESO. El divendres dia 26 els de 2n d’ESO van visitar el museu i es van trobar amb una sèrie de pistes, algunes de les quals havien d’esbrinar quin dels quadres exposats era fals. Si l’alumnat aconseguia resoldre l’enigma podien passar a l’enigma següent. L’alumant que va guanyar va rebre una bossa de llaminadures, per la qual cosa molts d’ells es van motivar per ser-ne els guanyadors.

Els propis alumnes de 4t d’ESO han valorat l’experiència com a molt divertida, ja que els ha permès fer quelcom que ha generat moments inoblidables amb els companys de 2n.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>