Xerrada Fundació Alcohol i Societat

La Fundació Alcohol i Societat és una entitat sense ànim de lucre, creada l’any 2000, amb l’objectiu principal d’eliminar hàbits indeguts en el consum d’alcohol.

Actualment, la Fundació desenvolupa una àmplia oferta educativa destinada a prevenir, a través de l’educació, el consum d’alcohol entre els adolescents.

L’àrea principal en la qual la Fundació Alcohol i Societat s’ha centrat des del primer moment ha estat el fenomen del consum d’alcohol per part dels adolescents i col·lectius de risc. Ja en els seus inicis, la FAS en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, va elaborat un programa pedagògic, amb el qual es persegueix un triple objectiu: retardar l’edat d’inici del consum d’acohol, reduir la quantitat de menors que beuen alcohol i reduir la quantitat d’alcohol que aquests ingereixen.

D’acord amb aquests objectius, els alumnes de 3r d’ESO han assistit a una xerrada de dues hores on els han parlat de manera objectiva i veraç dels efectes que les begudes amb contingut alcohòlic tenen en la nostra societat i en especial en el camp de la salut, utilitzant la prevenció i l’educació com una única via insubstituïble per eradicar aquest tipus de conductes.

Aquests han estat els continguts:

· El circuit de l’alcohol en el cos

· Conseqüències de l’abús de begudes alcohòliques

· Alcohol i conducció

· Per què s’aconsella als menors no beure?

· El consum responsable dels adults

· Mites sobre l’alcohol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>