SANT JORDI 2020

SANT JORDI 2020: Aquest any saltem els nostres murs i regalem escrits per curar la soledat!!!

Com bé sap tothom, aquest any no podrem celebrar la diada de Sant Jordi al nostre institut. La situació actual ens obliga a romandre temporalment confinats a casa, amb la qual cosa no podrem gaudir dels jocs ni de les activitats que teníem preparades.

No obstant això, sabeu que la nostra diada celebra la victòria del dèbil contra el fort: la força infinita de la voluntat i de la creativitat vencent els límits de la por, imposada per les circumstàncies. Per aquest motiu, no tan sols vencerem aquesta pandèmia, sinó que, a més a més, lluitarem al costat dels qui es poden sentir més sols.

A l’institut hem pensat que, com que aquests dies no poden rebre visites, podríem compartir els nostres relats i les nostres poesies amb les persones de les residències de gent gran de Vacarisses  i amb la gent malalta d’ Althaia Manresa i l’Hospital de Terrassa. Així, tindran més motius per superar el repte de les hores i aquest confinament no serà tan confinat. Volem que ens sentin més a prop que mai! Us hi animeu? Penseu en l’alegria que els pot donar un gest tan senzill com aquest.

Totes aquelles i tots aquells de vosaltres que vulgueu participar-hi, podeu enviar les vostres creacions a les adreces següents: unsantjordidiferent@gmail.composemhiparaules@althaia.cat, treballsocial@cst.cat  indicant en l’assumpte “Un relat o poema per combatre la soledat” i en còpia oculta al teu professor/-a de català o castellà depenent de la llengua en què les heu escrites. De ben segur, seran rebudes com autèntics tresors.

Qualsevol creació vostra, ja sigui un relat breu, un poema o un dibuix, serà el regal perfecte per a una diada tan especial. Podeu crear-les per a l’ocasió o adjuntar-ne alguna que tingueu perduda pels vostres calaixos, però que hagi significat molt per a vosaltres.

Així doncs, tenim la certesa que aquest Sant Jordi saltarem els nostres murs per conquerir els cors de la gent gran de les residències i dels malalts dels hospitals.

Esperem els vostres talents!