Olímpiada d’Economia 2n Batxillerat

La Facultat d’Economia i Empresa, juntament amb la col·laboració de professorat de centres de Secundària, han organitzat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Fase Local de les Olimpíades d’Economia. El concurs està adreçat als estudiants matriculats en el curs 2016/17 de l’assignatura d’Economia de l’Empresa de 2n de Batxillerat dels següents centres assignats a la UAB: els de les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Alt Penedès, Anoia, Garraf, Maresme, Osona, Bages, Solsonès i Berguedà.

La prova (un examen amb preguntes teòriques, pràctiques i de comentari de text, basat en el temari de l’assignatura Economia de l’Empresa de 2on de Batxillerat) s’ha realitzat el dimarts 9 de maig de 2017, de 17:00 a 18:30, al Campus de Bellaterra de la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB. Han lliurat  un diploma  a tots els estudiants que han participat i els tres primers classificats participaran a la Fase Estatal de l’Olimpíada d’Economia que aquest curs s’organitza a Valladolid (22-24 de juny 2016), amb les despeses d’allotjament i transport cobertes. Enguany, l’Eloy Sánchez ha estat el nostre representat en la fase local. Felicitats!

Captura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>