L’Equip Erasmus+ convida la resta del Claustre a sumar-se a l’Erasmus+ experience.

La Direcció de l’Institut Vacarisses i l’equip de professorat Erasmus+ volen que el claustre s’encomani dels projectes Erasmus+. És per aquest motiu que han creat un Google Form per convidar tot el Claustre a viure una experiència Erasmus+ i a sumar-se a l’equip Erasmus+ el proper curs 2020-2021.

Si encara no heu contestat el Google Form, a què esteu esperant?

Recordeu:

Un estudi publicat el setembre de 2014 sobre l’impacte del programa d’intercanvi d’estudiants Erasmus+ demostra:

Que els graduats amb experiència internacional tenen més possibilitats de trobar feina. D’altra banda, tenen la meitat de probabilitats de patir un atur de llarga durada en comparació amb els que mai no han estudiat o no han fet cap formació a l’estranger i, cinc anys després d’haver-se graduat, la seva taxa de desocupació és un 23% inferior.

Aquest estudi, fet per experts independents, és el més important de la seva mena i ha rebut gairebé 80 000 respostes d’estudiants i empreses a les enquestes. L’estudi demostra que el 92% dels empresaris, quan volen contractar algú, busquen alguns dels trets de personalitat que promou el programa Erasmus, com ara la tolerància, la confiança en un mateix, la capacitat per resoldre problemes, la curiositat, el saber quins són els nostres punts forts i els nostres punts febles i la nostra fermesa d’esperit a l’hora de fer una entrevista de feina. Els tests fets abans i després que els estudiants hagin passat un període a l’estranger revelen que els estudiants del programa Erasmus obtenen una puntuació més alta pel que fa a aquests trets de personalitat fins i tot abans d’haver començat l’intercanvi; quan se’n tornen, el diferencial de puntuació pot arribar a ser fins i tot del 42% respecte de la resta d’estudiants.

#erasmusexperience