Setmana dedicada a les dones: “Les dones i la literatura”

Durant aquesta setmana, per a commemorar  el dia de la dona, destacarem 7 dones escriptores en llengua catalana. Perquè les dones, a nivell intel·lectual, també han estat, són, i continuaran essent una part molt important a les nostres vides. Si vols descobrir quines set donasses destaquem enguany, hauràs d’entrar al Nodes de la biblioteca!!

No serà únicament una celebració virtual, sinó que, a la nostra biblioteca, podràs visitar una exposició on es destacarà una sèrie de dones que han sobresortit en diversos àmbits, i no únicament el literari.

Per tant, et recomanem que la visitis! T’esperem!! Perquè aquesta setmana, i més que mai, elles seran les nostres protagonistes!!!

Et compartim una petita exposició, però magnífica, que va realitzar ara fa uns anys l’Institut Català de les Dones on destaca grans escriptores al llarg de la història en la nostra llengua:

https://dones.gencat.cat/web/.content/03_ambits/docs/exposicio_dones_escriptores.pdf

 

(Imatge extreta de: Dones per la salut)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>