Mens sana in corpore sano!

El dia 5 de desembre vam experimentar una estància en un gimnàs, en aquest cas, el Sícoris, a Lleida. Quan hi vam arribar ens van guiar fins als vestidors i, tot seguit, vam fer la primera de les quatre activitats físiques preparades per aquell dia, spinning. Una sala plena de bicicletes d’spinning i un monitor que ens guiaria durant tot la sessió. I 45 minuts més tard estàvem molt cansats.

Després ens vam dirigir a Fitness, que consistia en fer step-aeròbic seguint la música.

Llavors els nois i les noies ens vam separar; els noi vam fer piscina, on vam dur a terme curses de relleus i competicions amb pilota, en aquesta s’havia d’encistellar i les noies van anar a la Sala de Màquines, on van provar tots els aparells, que servien per fomentar la força tant dels braços com de les cames. Després vam fer rotació dels grups en aquestes dues activitats.

I després d’una esgotadora jornada, vam recobrar forces menjant una mica al bar, i finalment vam tornar a Seròs. Un dia esplèndid, en què ens vam divertir i ens vam posar en forma.

Gerard Miró, 4t B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>