Benvinguts al nostre institut!
“El COPEM/ l’INS Santa Eulàlia per un futur millor:
amb igualtats, cooperatiu i sostenible”
Volem compartir amb tots vosaltres l’enllaç per veure el programa especial què TV L’Hospitalet va fer amb la XXI Jornada de Poesia Jove, on van participar alumnes del nostre institut i vam quedar en 3a posició amb l’alumna Inés Ibáñez de 4t A d’ESO. FELICITATS… Llegeix més»
Com cada curs, l’alumnat de 3r d’ESO ha gaudit del seu viatge a la vall de Núria, inclòs al treball de síntesi, han pogut viure una experiència inoblidable en un paisatge natural excepcional, fent un aprenentatge vivencial i significatiu.
Aquí us deixem una petita mostra en… Llegeix més»
Mentre part del nostre alumnat es concentra aquests dies en donar el millor de si a la “Sele”, hem pensat fer una retrospectiva del que ha estat aquest curs al Nocturn (no només per 2n, també per 1r de Batxillerat) i hem seleccionat alguns dels… Llegeix més»
El grup de 4t C de la ESO juntament amb la nostra estimada docent Lucía Rubio han col·laborat i portat a terme el Projecte ESCOLES FOR FUTURE el qual té com a objectiu conscienciar als alumnes i la resta de la comunitat educativa sobre el consum… Llegeix més»
Demà els nostres alumnes de 2n de Batxillerat començaran les seves Proves d’Accés a la Universitat (PAU), després de dos anys de créixer i aprendre, de molts exàmens, treballs i esforç.
Els hi desitgem molta sort i que demostrin tot el que han après i les… Llegeix més»
Tanquem curs de Biologia de Batxillerat amb una matinal de ciència ciutadana a càrrec de @ibecbarcelona participem al Parc de… Llegeix més»
Els alumnes de 3r d’ESO van realitzar la sortida amb bici pel front marítim fa unes setmanes.
Aquesta activitat va estar organitzada per l’empresa Biciclot que ens van fer gaudir d’un dia immillorable.
En cadascun dels dos dies van participar dos grups. L’activitat es va dividir en… Llegeix més»
Finalment ha arribat el dia que hem pogut tornar a utilitzar la cuina. Ells alumnes van gaudir d´una activitat col·lectiva del Projecte de Cuina de la SIEI. Van preparar un refrescant batut de fruites de temporada i un pastís salat, que després van poder degustar.