Preparem la campanya de conscienciació

El Rosembert i la Sanae, com a representants de l’institut al Consell de Nois i Noies de L’Hospitalet, s’han estat reunint de manera periòdica amb la resta de l’equip de conselleres i consellers de la ciutat. Concretament, han estat preparant una campanya de conscienciació en format audiovisual per lluitar contra el canvi climàtic. Durant aquests quatre mesos han estat debatent i preparant els guions i els continguts dels vídeos amb la resta de referents d’altres instituts per tal de conscienciar sobre la necessitat d’incorporar mesures per prevenir el canvi climàtic.

A l’abril s’han començat les gravacions i la campanya de conscienciació que han estat dissenyant acabarà de prendre forma. El guió i les escenes que han preparat es convertiran en realitat per tal de fer arribar el missatge a la ciutadania i despertar un esperit de responsabilitat i civisme en la població de L’Hospitalet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>