Presentació nou cicle formatiu

El dilluns 25 de març es va realitzar al Port de Cambrils la roda de premsa per presentar el nou cicle de grau mitjà de Manteniment d’Embarcacions d’Esbarjo que l’INS Ramon Berenguer IV oferirà a partir del curs vinent. A l’acte van assistir, a més de la directora del centre Ana Espadero, diverses autoritats de les institucions col·laboradores, com l’alcaldessa de Cambrils Camí Mendoza, el regidor d’Ensenyament Alejandro Garcia, el director dels Serveis Territorials d’Educació Jean-Marc Segarra i el Secretari General de l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN) Miquel Guarner.

Aquests estudis postobligatoris capaciten per mantenir en bon estat, ús i funcionament el casc, les estructures, els elements i els sistemes que conformen les embarcacions d’esbarjo, utilitzant procediments establerts i complint les especificacions de seguretat, prevenció de riscos laborals i mediambientals requerides. La modalitat del cicle és dual, és a dir, els alumnes reben les seves classes al centre educatiu i les complementen amb la formació pràctica en un centre de treball.

Si voleu més informació, el dimarts 30 d’abril a les 18.00 h realitzarem al centre les Portes Obertes de Batxillerat i Cicles Formatius. Esteu tots convidats a assistir-hi.

Recull de premsa:

Revista Cambrils

Diari de Tarragona

Ajuntament de Cambrils

Associació d’Empresaris d’Indústries, Comerç i Serveis Naútics

Vídeo Canal Reus Tv

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>