Servei de Menjador Escolar

IMG_3719

Benvolguts pares i mares,

Us volem oferir el servei de menjador gestionat per l’AMPA amb col·laboració amb el Centre d’Esplai Xixell, que es fa càrrec del monitoratge.

El nostre objectiu no és només garantir la correcta alimentació dels joves si no també que l’estona de lleure que queda entre el dinar i les classes de la tarda, estigui supervisada per un/a monitor/a amb acreditada experiència.

Enguany el servei de menjador té lloc tots els dimarts i dijous de 13:30 a 15:30h amb data d’inici el setembre i finalització la primera setmana de juny de cada curs escolar. El preu mensual pels inscrits és de 6,20€ (5€ menú + 1,20€ monitoratge), i el preu dels assistents esporàdics de 6,80€ (Resolució ENS/1479/2015).

Tant si us inscriviu per primer primer cop o continueu necessitant del servei al migdia, ens heu de fer arribar la inscripció que trobareu aquídegudament omplerta i signada per a poder formalitzar la inscripció. Us preguem que ens feu retorn de la mateixa el més aviat possible per a poder fer una bona previsió i atenció del menjador i dels vostres fills/es.

En cas de que cap jove presenti intolerància o al·lèrgia alimentària, preguem que informeu degudament per tal d’evitar situacions de risc.

 En cas de que el jove no assisteixi al servei un dia, heu d’avisar abans de les 10h del mati al centre (telf.: 933.388.253), en cas contrari, haurem de fer el cobrament del dia, ja que la despesa del dinar ja s’haurà fet. El cobrament del rebut es fa durant els deu primers dies del mes.

 Pels joves que requereixin del servei de manera esporàdica, hauran de comprar el tiquet de menú al Benjamín (responsable de la Cantina) a primera hora del matí.

Podeu consultar el menú del mes actual aquí.

Per qualsevol dubte, restem a la vostra disposició.

Atentament,

AMPA Institut Mercè Rodoreda