Signatura del conveni IntersECCions

El passat dilluns dia 3 de desembre es va procedir a la signatura del conveni per al desplegament del programa IntersECCions als centres educatius del Prat de Llobregat entre el nostre Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat, representats pel batlle, Lluís Tejedor, i el conseller Josep Bargalló. Ambdós varen destacar la importància del programa per a aconseguir equitat a través d’un projecte educatiu de ciutat.

L’acte va comptar amb representants de diversos centres i entitats implicats en el projecte, entre les que en destaquem la participació de la directora del nostre centre, la Marta Mañes, que va destacar la importància de que el Baldiri formi part de l’entramat cultural de la ciutat i l’aportació de creativitat i l’oportunitat d’enriquiment dels alumnes del nostre centre que en ofereix IntersECCions.

Us deixem amb el link de l’Ajuntament del Prat on podreu trobar tota la informació sobre aquest esdeveniment. https://www.elprat.cat/actualitat/noticies/conveni-entre-lajuntament-i-la-generalitat-impulsar-el-programa-interseccions