Els Medusillos visitem el Bernat Metge

Fa unes setmanes, un grup dels “Medusillos” vam visitar l’escola Bernat Metge per parlar amb el director, el Jorge, i la tutora de 4t, la Claudia, sobre el seu projecte d’Interseccions.

L’escola ha volgut especialitzar-se en la branca tecnològica del projecte i tots els alumnes s’hi han implicat, especialment programant amb l’ “scratch” i amb uns robots.

Vam poder presenciar la classe de 4t a l’hora d’informàtica, i tots estaven creant una bonica postal de Nadal, que havia de tenir moviment, diàleg i canvis de color. Els nens només seguien una pauta, però tot ho creaven ells amb la seva imaginació.

Vam poder parlar amb algun alumne i gairebé tothom ens deia que era molt divertit i que els agradava molt, i es notava: tots tenien una cara plena d’il·lusió.

Després, vam fer dues entrevistes: una al Jorge i una altra a la Claudia. Ambdos ens van dir que estaven molt contents amb el projecte i que aprenien tant o més que els nens a l’hora de programar. Aquí sota us deixem l’enllaç de les entrevistes.

https://youtu.be/Ab1OhsE0OGg

https://youtu.be/hxPZJpCWhDU